OFICINA DE TURISME SANT JULIÀ DE LÒRIA

Plaça Laurèdia – Sant Julià de Lòria
AD600 – Principat d’Andorra
T. +376 744 045
E-mail: turisme.lauredia@comusantjulia.ad

Image Alt

Sant Julià de Lòria

Sant Julià de Lòria

Combina la natura i el
descans amb una àmplia oferta esportiva, lúdica, cultural i d’esdeveniments diversos.

Sant Julià de Lòria és la parròquia de la cultura. El 2004 la UNESCO va declarar patrimoni mundial de la humanitat la vall del Madriu-Perafita-Claror, una part de la qual és dins els límits geogràfics lauredians. A més, acull la seu central de la Universitat d’Andorra, el Museu del Tabac i el Centre Cultural i de Congressos Lauredià, que ofereix al llarg de l’any un amplíssim ventall d’esdeveniments.

En les èpoques més càlides,

els carrers de la parròquia són l’escenari d’espectacles i música en directe, mentre que durant tot l’any diversos recintes acullen fires i congressos de temàtica diferent, com ara la Vila Medieval o el Canòlich Music Festival.

Els esdeveniments esportius

també són un referent de l’oferta de la parròquia, ja que s’hi han celebrat diverses edicions del Campionat del món de trial, de la Volta a Catalunya i una etapa de la Volta Ciclista a Espanya.

El romànic

també té un vestigi important en diferents indrets de la parròquia, amb esglésies i construccions magnífiques d’aquesta època de la història, com ara la de Sant Serni de Nagol, entre d’altres.
El departament de Turisme i Comerç del Comú ofereix, a més, un important paquet de visites guiades per conèixer en profunditat indrets emblemàtics de la parròquia, com el nucli antic o el santuari de la Mare de Déu de Canòlich. Tot plegat es completa amb diversos establiments hotelers, comerços i una oferta gastronòmica més que notable.

Naturlandia

Ofereix paquets especials d’activitats per a tota la família, grups d’adults, grups d’escolars, gent gran i col·lectius amb capacitats reduïdes, així com altres activitats per incentius d’empreses, adaptades a cada necessitat, a més de paquets exclusius nocturns.

/ Per a més informació visiteu /