OFICINA DE TURISME SANT JULIÀ DE LÒRIA

Plaça Laurèdia – Sant Julià de Lòria
AD600 – Principat d’Andorra
T. +376 744 045
E-mail: turisme.lauredia@comusantjulia.ad

AVÍS LEGAL

Condicions d’ús de la pàgina web

Propietat intel·lectual

Tot copyright, marca registrada i altres drets de propietat intel·lectual sobre els materials o continguts que es publiquen com a part de la pàgina web, en especial totes les imatges i fotografies, corresponen en tot moment a Turisme Sant Julià de Lòria i / o als que atorguen llicència per al seu ús. Només es pot  fer ús d’aquest material amb autorització expressa de Turisme Sant Julià de Lòria i / o els que atorguen la llicència i en la forma que s’estipuli en l’autorització.  Turisme Sant Julià de Lòria i/o els que atorguen les llicències es reserven el dret d’exercir accions judicials contra aquells tots aquells que hagin fet ús del material sense l’esmentada autorització o que, tenint autorització,  l’hagin utilitzat de forma incorrecta.

 

Exclusió de responsabilitat

Turisme Sant Julià de Lòria, el propietari de la webe no es responsabilitza dels possibles errors de la informació publicada en aquesta pàgina web.

Si té algun dubte o comentari respecte al contingut d’aquesta pàgina web , si us plau contacti a: turisme.lauredia@comusantjulia.ad